Over Cube Events

Sinds 1982 organisator van vakbeurzen & evenementen

Cube Events is een organisatiebureau van (vak)beurzen en evenementen.Een zelfstandige organisatie en in staat om een evenement tot stand te brengen van A tot Z. Of als ondersteuning van externe beursorganisatoren bij evenementen en/of beurzen. Cube Events zoekt, indien wenselijk, contacten met bestaande toeleveranciers en partners om aan de hoge eisen van het organiseren te kunnen voldoen.

Cube Events is opgericht door Helen Ypma, een rots in de branding die het vak sinds 1982 beheerst. Met een onuitputtelijke en daadkracht wordt aan ieder detail hoge aandacht besteed. Een bewijs van betrouwbaarheid en vakkundigheid in haar vakgebied. Helen heeft het enthousiasme en liefde voor het vak  als Project Manager bij RAI Amsterdam verworven en was verantwoordelijk voor de organisatie van grote internationale beurzen.

Cube Events is gevestigd in Cube Centre te Almere en beschikt over een separate beursvloer met een bruto metrage van 1200 m2 met een eigen entree en beschikt over 500 Gratis parkeerplaatsen. Een ideale locatie direct gelegen aan de A6 en tegenover het prachtige Van der Valk Hotel. Een ideale omgeving voor kleinschalige (vak)beurzen of events. De beursvloer is opgebouwd met prachtige uniforme standbouw en verlichting, waardoor er een zeer marktconforme offerte kan worden afgegeven. Met name het all inclusive concept is een gewild fenomeen voor standhouders.

De beursvloer is ook als ‘los’ staande module te huur met of zonder stand faciliteiten. Cube Events is naast het organiseren van beurzen en events mede verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het inkoopcenter voor de Lingerie en Ondermode Industrie in het Cube Centre. Cube Events houd zich tevens intensief bezig met de verhuur van showrooms in de Cube voor (body) en fashion merken.


Cube Events

Bodyfashion Tradefair

Opening Bodyfashion Center

Dwaze Fashion Days

Livera Event 2015

Livera Modeshow

Basic Event 2015


Vereniging Bodyfashion Nederland

Week van de Lingerie

Nacht van de Lingerie

Design Contest

Bodyfashion Tradefair